RISVIG

MANDALAY / RISVIG

Mads Clausens Vej 9

8600 Silkeborg


Mandalay blev etableret i 1995 af snedker Mogens Tolling, som så et behov for kvalitetshavemøbler. Derfor har vi fra begyndelsen haft fokus på kvalitet, design og komfort. Hensynet til den gode kvalitet er afgørende for vores valg af materiale og forarbejdning – uden at gå på kompromis med det lette design. Vi anvender kun vejrbestandige materiale som eksklusiv SVLK certificeret teak.

Vores gaveartikler lever op til samme krav til teak og her anvender vi desuden rustfrit stål og tekstiler. Vi sikrer os, at alle vores underleverandører lever op til lovgivningen og overholder EU’s FLEGT-ordning for bæredygtig og lovlig skovdrift.


RISVIG er et dansk design brand med fokus på at gør både din hverdag lidt sjovere – og nemmere – ved at udvikle og designe produkter til hjemmet.

I samarbejde med udvalgte industrielle designere er du garanteret et unikt produkt, hvor form og progressivt design er kombineret med funktion og kvalitet. Med andre ord; når du køber et Risvig produkt er du garanteret noget unikt, der gør en forskel i din hverdag, da alle Risvig produkter per definition er – designed to be used.