DANSK

BESØG DANMARKS PROMOTION MESSE 2025

DEN STØRSTE I SKANDINAVIEN

MYVENDO FAIR #9 - 2025 er fagmessen for professionelle i promotionbranchen i hele Skandinavien.

VI SES I ODENSE CONGRESS CENTER 5. & 6. marts 2025.

Den 5. og 6. marts 2025 er vi igen klar til at slå dørene op for den største og mest inspirerende promotion messe i Skandinavien. 
Planlægningen af Myvendo Fair #9 i Odense Congress Center´s største messehal, er i fuld gang.


Vi arbejder hele tiden på at udvikle MYVENDOFAIR, så det er den mest spændende fagmesse for firmagaver, reklamegaver, reklame, kommunikation, firmatøj, branding, og alt hvad der handler om promotion og marketing.

Vi inviterer alle Skandinaviske forhandlere fra reklame- / firmagave branchen, og du kan møde udstillere fra hele Europa. I 2024 havde vi udstillere fra 14 nationer, der leverer alt indenfor promotion, marketing, tekstiler, tryk og broderi og skiltning.

 

HVEM BESØGER MYVENDO FAIR:
MYVENDOFAIR – Profil Messen i Odense er 100% koncentreret omkring firmagaver, firmatøj, reklame, kommunikation og promotion, så modsat de andre brugskunst/gavemesser i Danmark, er der ingen ”støj” men kun målrettede besøgende, som alle er forhandlere af promotion artikler, reklamegaver og firmatøj.


HVEM UDSTILLER PÅ MYVENDO FAIR:
Producenter, grossister og agenter fra hele Europa der leverer produkter, der kan brande en virksomhed, og som leverer gennem forhandlere.

Med et allerede stort antal tilmeldte udstillere til Myvendo Fair den 5. & 6. marts 2025, ser vi frem til igen at byde velkommen den største promotion messe i Skandinavien. Vi glæder os til at se jer.