NØRGAARD-DESIGN

NØRGAARD DESIGN

Byagervej 99A, 8330 Beder


Har du brug for professionel hjælp til indretning af din messestand, dit showroom, din butik eller virksomhed??


Med udgangspunkt i din virksomheds brand, behov og værdier, skaber jeg indretningsløsninger, hvad enten det er din messestand, din butik eller virksomheds lokaler. Det kan være showroom, kantinen, mødelokaler, foyerområde o.lign... alle dele af din virksomhed kan få et løft alt efter ønske.

 

MESSESTANDE.

Jeg specialdesigner messestande med tydelig identitet, der afspejler virksomhedens DNA, ved at fokusere på en høj grad af synlighed, storytelling og genkendelighed i udtrykket. Det er min overbevisning, at et enkelt koncept og gennemført design, mikset med anderledes, skæve og kreative indslag, skaber blikfang og give en ekstraordinær oplevelse for den besøgende.

 

VIRKSOMHEDS INDRETNING.

Jeg giver professionel hjælp og rådgivning til indretning for erhvervskunder. Som din sparringspartner sørger jeg for at førstehåndsindtrykket af din virksomhed tiltrækker potentielle- og nye kunder.  Jeg tager udgangspunkt i virksomhedens identitet, brand og unikke værdier og  skaber en rød tråd gennem din virksomhed  fra foyer til showroomet, kontoret og kantinen. Jeg skaber rum, hvor mennesker mødes. Rum der kan styrke sammenholdet i din virksomhed og styrke dit brand.

 

BUTIKSINDRETNING, DEKORATION OG VISUAL MERCHANDISING.

Jeg idéudvikler til dekoration som viser butikkens visuelle identitet både eksternt og internt. Derudover arbejder jeg også med visual merchandising. Jeg bruger visual merchandising som et stærkt salgsredskab til at fremme kundetrafikken, omsætningen og mersalget og dermed indtjeningen i din butik. Du får et forspring til konkurrenterne, da jeg via varepræsentation, styling, belysning, skiltning og inventar mv. skaber interesse og efterspørgsel hos kunderne – dette gør shopping til en positiv og stimulerende oplevelse i din fysiske butik. Jeg sørger for din butik fremstår salgsklar og kunderne nemt kan navigere i varerne. Det skaber mersalg.

 

HVEM ER NØRGAARD DESIGN?

Mit navn er Merete Nørgaard og jeg har 25 års erfaring både indenfor indretnings styling, dekoration og visual merchandising. Efter mange år i store danske retail virksomheder, valgte jeg at starte mit eget firma “Nørgaard Design” 1. november 2017.

Når jeg får en opgave, er mit første skridt altid at skabe en god dialog og afdække behov, ud fra kundens ønsker og økonomi.

Jeg kan både tilbyde at komme med idéerne og at stå for at få opgaven udført.

Jeg udfordrer dig gerne. Tør du at skille dig ud!!