INTERCANDY

Inter Candy A/S


Hestehaven 21A, 1.Sal, 5260 Odense S


Hos Inter Candy har vi 45 års erfaring med slik, kager og chokolade. Derfor kan vi med stolthed kalde os specialister inde for vores fag. Vi er omhyggelige med, hvem vi udvælger som producent til vores sortiment, så vi sikre os at alt vi leverer, er af højeste kvalitet.


Vi er en virksomhed der har et stærkt samarbejde med vores producenter der ligger rundt omkring i verden.
Vores forudsætning er at være en af de førende distributører i hele Skandinavien og formå at indtræde i større markeder.

Vi er distributører af en række kvalitets brands inde for konfekture. Vi har blandt andet et samarbejde med brands som Niederegger Lübeck marzipan og Baileys chokolade. Vi sørger altid for at følge stærkt med på markedet og arbejder hårdt for at holde os opdateret i forhold til trends eller nye tendenser.

Vi er leverandører af personaliserede produkter, samt gaveartikler du ikke ville kunne finde i dagligvarehandlen.
Hos Inter Candy er kundens tilfredsheds altid i højsædet og vil hele vejen igennem være vores største prioritet. Vi drager omsorg for din ordre, således at den bliver rettidig leveret og står gerne på hænder for vores kunder.

 

Har du/i spørgsmål eller er interesseret i at høre mere om os og vores produkter, skal du/i være velkommen til at komme og besøge os i vores stand nr.6008.