BRANDERIET

BRANDERIET ApS

Vibevej 76, 7330 Brande


Branderiet i Brande

- Danmarks bedste til Private label gin.


Hvis du leder efter en unik og personlig gin, der afspejler din smag og stil, så er Branderiet i Brande det rette valg for dig. Branderiet er et af Danmarks mindste destillerier, men også et af de mest passionerede og kreative. De har specialiseret sig i at lave Private label gin, hvor du kan få din egen gin efter dine ønsker og behov.


En Private Label gin er populær som kunderelation, personale pleje eller til events. Din gin vil give lang eksponering hos modtageren og oftest også til dennes omgangskreds.


Branderiet tilbyder en fuld service, hvor de hjælper dig med at udvikle din egen gin fra start til slut. Du kan vælge mellem et stort udvalg af gin smage. Branderiet sørger for at destillere, aftappe og etikettere din gin, så du får et færdigt produkt, der er klar til at nyde eller forære væk.


Branderiet har allerede lavet Private label gin for mange tilfredse kunder, både private, foreninger og erhverv. Vi laver gerne fra 20 til +1.000 flasker.


Branderiet tager afsæt i den midtjyske hede, hvor de finder de bedste og mest naturlige ingredienser til deres gin. Deres logo er en urfugl, der hedder Arne, og som symboliserer deres nysgerrighed og eventyrlyst. Arne er altid på jagt efter lækre og unikke smage, som du kan opleve i Branderiets gin.


Branderiet er Danmarks bedste til Private label gin, fordi vi leverer kvalitet, originalitet og livskvalitet på flaske. Bestil din egen gin i dag, og glæd dig til at smage forskellen.