ARCTIC-HUNTER

ARCTIC HUNTER

CONDA supply


Byd velkommen til ARCTIC HUNTER

Nu bliver det nye brand ARCTIC HUNTER lanceret i Skandinavien. Bag det stærke kvalitetsbrand står et velkendt ansigt i promotionbranchen, nemlig Eli Katzenstein. Han har været partner og medejer af Bon Goût i over 25 år og har nu etableret sig som skandinavisk forhandler af ARCTIC HUNTER.

Som navnet antyder er ARCTIC HUNTER skabt til et barsk klima med regn, rusk og sne. De vandtætte rygsække holder indholdet tørt undervejs – takket være en gennemtænkt produktkvalitet. ARCTIC HUNTER tilbyder et meget bredt sortiment, der stort set dækker alle tænkelige behov inden for rygsække.

Samtidig er ARCTIC HUNTER underleverandør til en række velkendte brands som eksempelvis VICTORINOX, SWISS, David Jones, JEEP og US POLO. Priserne er attraktive på sammenlignelige design. ARCTIC HUNTER opererer grundlæggende med fire produktgrupper:

  • Traditionelle rygsække i polyester, velegnet til ferie og skolebrug.
  • Eksklusive arbejdstasker til den professionelle branche, advokater, revisorer, konsulenter etc.
  • Ferietasker, cross overs, bumbags og tilsvarende i nyt design.
  • Promotionel items, billige tasker i flot design velegnet som give away og gaveartikler.

Hos ARCTIC HUNTER er der udelukkende fokus på at designe, fremstille og forny sortimentet af rygsække og med egne designere tilbydes tasker i moderne og modemæssig stil. Disse kan endda leveres på relativt kort tid:

– Vi kan hjemtage mange tasker fra vores mellemlager i Fjernøsten, og vi ekspederer ordrer på meget kort tid. Det har især interesse ved mindre eller hurtige opgaver, som skal leveres på kort tid, uden at vi behøver at afvente produktionen, fortæller Eli Katzenstein.

Logotryk på tasker                                                                                                                                                                Som et ekstra plus tilbyder ARCTIC HUNTER at påtrykke firmalogo, inden taskerne sendes fra fabrikken.    De kan sendes direkte til forhandler eller slutkunde uden fordyrende omkostninger til tryk og håndtering i Danmark. Dette kan i mange tilfælde opveje hjemtagelsesomkostninger fra Fjernøsten. Trykkvaliteten har en meget høj standard, og kunden modtager en vare klar til brug med det samme.

– Som leverandør til promotionbranchen skal vi kunne tilbyde noget ganske særligt. Hos ARCTIC HUNTER kan vi skabe individuelle og kundetilpassede løsninger. Vi kan eksempelvis tilrette detaljer på taskerne, ændre farverne og designe metalemblemer. Vi har allerede løst mange af den slags kreative udfordringer, fortæller Eli Katzenstein. 

ARCTIC HUNTER-tasker kan leveres med yderligere en interessant detalje, nemlig med fortrådet USB-stik. Mobilen kan dermed oplades fra en powerbank, som er placeret i en indvendig lomme. Det kan vise sig værdifuldt for forhandleren, som kan supplere salget af tasker med salg af powerbanks. USB-stikket kan også bruges til hovedtelefoner, hvis mobil eller iPad befinder sig i tasken på en cykle- eller vandretur.

Med et stort sortiment er det hensigten at hjemtage et begrænset lager. Hver ordre håndteres individuelt og indkalkulerer hjemtagelsesomkostninger fra fabrikken. De oplyste priser er nettopriser AB fabrik, og forhold ved hjemtagelse håndteres individuelt afhængigt af, om varer hjemtages med skib, tog eller fly.   Ved andre forsendelser fra fabrikken, vil hjemtagelsesomkostninger blive mindsket til lavest mulig pris.