RETAP

RETAP ApS

Præstegaardsvej 9, 6534 Agerskov, Denmark


Retaps mission er at mindske forbruget af engangsplastikflasker.

Vi tror på, at den mest bæredygtige måde at drikke vand på er at genopfylde genanvendelige vandflasker med postevand. Når vi undgår engangsplast, beskytter vi miljø og mennesker mod kemikalier og mikroplast.


En uafhængig undersøgelse foretaget af Carbon Footprint Ltd viser, at man kan spare 57,5 kg CO2e hvert år ved at bruge en Retap flaske i stedet for en standard 0,5 liter PET plastikflaske. Allerede ved den anden genopfyldning af Retap flasken, opnår man en lavere miljøpåvirkningen end ved brug af en enkelt vandflaske af engangsplastik.

Retaps produketer er en nem og bæredygtig hjælp i hverdagen. De hjælper med at holde væskebalancen samtidig med, at man reducerer forbruget af engangsplast. Retaps produkter er designet til at blive fyldt med postevand igen og igen. Det gør det lidt nemmere at tage et bæredygtigt valg.

Retap produkterne er fremstillet af borosilikatglas. Det er et varmeresistent og let materiale, som overholder de højeste hygiejnestandarder. Borosilikatglas er et rent materiale uden bly og kadmium.

Retaps produkter produceres på en ansvarlig måde: Glasflaskerne er lavet af 30% genanvendt glas. Standardlågene indeholder ikke PVC, BPA eller ftalater.


Retap har denne gang et helt nyt og længe efterspurgt produkt på hylderne - Retap Go, som er en ny serie glasflasker med skruelåg, som foreløbig fås med 6 forskellige lågfarver. Retap Original, som er de velkendte, prisvindende flasker med TPE-kliklåg fås med 23 forskellige lågfarver. Retap Original kan også leveres med eksklusive trælåg i valnød og eg. Både flaske og TPE-låg tåler opvaskemaskine.

 

Firmaet bag:

Retap er en dansk virksomhed, som blev grundlagt i 2009 af tre entusiastiske iværksættere, som oprindeligt blev påvirket af at læse om ophobning af plast i havene omkring os.


På FN´s klimamøde i 2009 i København (COP 15) blev de opmærksomme på den negative indvirkning af plastikflasker på vores miljø. De følte, at der måtte gøres noget og besluttede, at designe en genbrugelig flaske i glas - specielt til vand fra vandhanen. Et år og mange designs senere blev Retap flasken lanceret.


Retap har igennem årene vundet mange designpriser for sit smukke produkt-design, bl.a. Red Dot Design Award og iF Design Award for et unikt non-packaging projekt, hvor flasken bliver sin egen emballage, og man undgår brug af engangsemballage.

I dag sælges Retaps bæredygtige produkter i mere end 60 lande.