PRODIR

Prodir ApS

Ambolten 8, 2970 Hørsholm


Prodir er et brand fra det schweiziske selskab Pagani Pens SA Group, en førende international producent af skriveredskaber. Prodir-kuglepenne kendetegnes ved deres dokumenterede bæredygtighed, prisvindende design og høje kvalitet. De produceres helt og holdent på topmoderne produktionsfaciliteter i Schweiz, baseret på korte, miljøvenlige og samfundsansvarlige forsyningskæder. En ny tilføjet papirkollektion, 'mishmash x prodir', er designet og produceret af portugisiske partnere i overensstemmelse med de højeste menneskelige og miljømæssige standarder med omhyggelig afvejning af stil og funktion.

 

Vi ønsker at sætte standarder, ikke at følge tendenser. Det gør os også til pionerer i brugen af revolutionære og ægte nedbrydelige materialer som PHA, der anvendes til QS40 og DS8 True Biotic. Alt dette for at sikre, at vores produkter perfekt udfylder deres dobbelte rolle som fremragende skriveredskaber og troværdige brandambassadører. Fordi det er det, de er lavet til. Sammen udgør vores skriveredskaber og notesbøger den perfekte kombination for at skrive et nyt kapitel i din historie.

Maximal minimalisme:

Den nye Prodir DS11 er så simpel som 1+1

 

Ved at stræbe efter bæredygtig enkelhed i sin yderste form har Prodir formået at skabe en kuglepens til erhvervslivet, der kun består af to dele. DS11 er en mesterlig minimalistisk juvel for brands, der ønsker at holde det enkelt i 2024.

 

Penne er komplekse teknologier, der har udviklet sig med siden tiden. Nogle gange kan udviklingen dog bevæge sig mod enkelhed, som det er tilfældet med den nye DS11 fra Prodir. Den nye DS11 er en kuglepind, der kun består af to dele - så simpel som 1+1. Mekanismen kræver ikke nogen separat fjeder eller komponenter, men er organisk en del af pen kroppen - et smart, lukket system.

 

Med to generøse trykområder på klippen og kroppen er DS11 designet til direkte brandbeskeder, der kommer lige til sagens kerne. DS11 fås i 10 standardfarver, og ligesom alle Prodir ABS-Penne er den lavet af 100% genanvendt ABS i sort eller hvid farve og 50% genanvendt ABS i alle andre farver. Hvad mere er, den minimalistiske, todelte struktur reducerer behovet for interne komponenter, hvilket yderligere sparer på materialer og kilder.