PREMIUM AGENCY

PREMIUM AGENCY

Om PREMIUM agency

PREMIUM agency er et dansk salgsagentur stiftet i 2020 af Søren Madsen og Michael Steffensen. Vores kunder er Danmark og Norges førende leverandører af firmagaver og promotion artikler.

I vores branche er rigtig meget tilgængeligt for alle, mange aktører og mange forskellige produktgrupper/kvaliteter kan gøre vores branche svær at gennemskue for slutkunderne, som er de danske og norske virksomheder. Vi har et ønske om at være medvirkende til et mere transparent beslutningsgrundlag for virksomhederne. Dette opnår vi ved kun at samarbejde med nøje udvalgte B2B forhandlere, og ikke mindst ved kun at repræsentere nøje udvalgte brands og kvalitetsprodukter!


Vi distribuerer udelukkende vores brands og produkter igennem de udvalgte forhandlere, og har altså intet salg til hverken private eller direkte til virksomheder.
Hos PREMIUM agency tror vi på den tætte dialog med vores partnere. Det gælder både de brands vi repræsenterer samt selvfølgelig vores kunder. På den måde skaber vi sammen løsningerne på de mange spændende cases, vi tager del i.

 

 

Søren og Michael

Som mangeårige kollegaer og venner, havde vi en drøm om at starte et salgsagentur med få nøje udvalgte brands, som skulle ramme erhvervslivet via en række kompetente håndplukkede B2B forhandlere. De udvalgte brands skulle være genkendelige brands fra detailhandlen, men som et meget vigtigt parameter skulle produkterne være skræddersyede til anvendelse som enten gaveartikler eller promotionartikler i erhvervslivet.


Nøgleord i udvælgelsesprocessen af brands ville ubetinget være høj kvalitet, høj aktualitet og det faktum at de udvalgte brands skulle se B2B markedet som en klar prioritet i deres forretnings struktur. På den baggrund har PA set dagens lys, og med den kompromisløse tilgang til ovenstående nøgleord løser vi hver dag hele året rundt både små og store opgaver for erhvervslivet i Danmark og Norge i tæt samarbejde med vores B2B forhandlere. Med mere end sammenlagt 30 års branche-erfaring fra såvel forhandler som producent-leddet, så er Premium Agency stiftet og ejet af folk der kender til alle arbejdsgange og facetter fra den tidlige idéfase til den afsluttende levering af det rette produkt på det rette tidspunkt!


For os som agentbureau er det essentielt at være i daglig kontakt og øjenhøjde med vores forhandlere, ligesom en tæt og markedsrelateret dialog med vores brands er påkrævet for konstant at være det lille skridt foran. Vi øver os til stadighed hver dag, og vi gør en stor dyd ud af at det foregår i en uhøjtidelig og munter tone – vi tror nemlig på at det gerne må være sjovt at gå på arbejde!


Historien

AYA&IDA er skabt, fordi vi vil bidrage til at lette jorden fra den overdrevne mængde plastaffald og forbrug, som vi alle er blevet vant til. Vi mener en ansvarlig tilgang til livet gavner os alle og særligt fremtidige generationer. Jorden og ressourcerne kræver, at vi alle vurderer vores forbrug. At vi vælger færre, gode produkter.

 

Vores mission er at tilbyde produkter, der kan inspirere folk til at leve sundere og undgå unødigt brug af engangsprodukter.

 

Vores produkter kombinerer design, æstetik og særligt funktionalitet - der alle er med til at gøre det let for vores kunder at bruge dem i hverdagen. Hver dag.

 

AYA&IDA er en danskejet familievirksomhed etableret i 2018. AYA & IDA er navnene på vores to døtre. Hele tankegangen bag AYA&IDA er netop at tænke på vores næste, mens vi gør en forskel for de mennesker, der ikke har samme muligheder, som vi har i Danmark.

Vores produkter

AYA&IDA designer, udvikler og producerer produkter, der kan erstatte de mange plastik- og engangsprodukter, der findes på markedet. Kollektionen indeholder drikkeflasker, Food’ie til dine rester, to-go-kopper, madkasser og diverse tilbehør.

 Det handler ikke kun om at forlænge livscyklussen for produkterne i dit hjem eller reducere affald. Det er vores filosofi, at et produkts livscyklus skal være cirkulær snarere end lineær. Produkter fremstillet af naturlige materialer kan have lange, funktionelle liv for derefter at blive genbrugt og få nyt liv. 

Som forbrugere og skabere tror vi virkelig, at selv de mindste forandringer kan have stor indflydelse - selvom det for eksempel “bare” handler om at vælge en drikkeflaske.

 

AYA&IDA Foundation

1 ud af 10 mennesker i verden mangler adgang til rent vand. AYA&IDA Foundation donerer 100 liter rent vand til nogle af verdens mest udsatte børn for hver gang vi sælger et AYA&IDA-produkt.

 

Unicef regner med, at 1000 børn dør hver dag på grund af mangel på rent vand. Vi mener, at alle børn har ret til at være sunde, raske og trygge, og netop dét kæmper UNICEF for. AYA&IDA er stolt af at være UNICEF Partner og en del af det vigtige arbejde omkring at bringe rent vand, sanitet og hygiejne til børn i nød.

Vores filosofi

I stedet for endnu et eyewear-brand er MessyWeekend Copenhagen noget andet. Vi er en livsstil, en bevægelse og et løfte. Vores filosofi er, at mode er et udtryk for individualitet, og at god kvalitet ikke nødvendigvis koster en formue eller påvirker evnen til at give tilbage. Dette er MessyWeekend Copenhagen. Dette er vores rejse.

 

Ukompromitteret Kvalitet

Kvalitet er kernen i det, vi gør. Vores briller handler ikke kun om at se godt ud; de handler også om at føle sig godt tilpas. Vores produkter er håndlavede af kvalitetsmaterialer og gennemgår strenge kvalitetskontroller. Vi står bag kvaliteten ved at tilbyde livstidsgaranti på vores acetatstel. 

 

Oprydning af havplast for hvert produkt vi sælger
Men vores commitment stopper ikke ved tilgængelighed og stil. Vi brænder for at beskytte vores planet, især vores have, der i stigende grad trues af plastforurening. Derfor har vi i MessyWeekend Copenhagen allokeret en andel af vores omsætning til at støtte initiativer, der sikrer oprydning af plast i havene. Med hvert køb bliver du en del af dette projekt. Sammen gør vi en reel forskel ved at hjælpe imod at bevare vores have for kommende generationer.

Oplev elegance i hvert eneste sekund med Festina.


Fordyb dig i vores eksklusive kollektioner af ure, skabt til både mænd og kvinder, og oplev et bredt udvalg af stilarter, fængslende designs og funktioner såsom smartwatches, automatiske ure, kronografer og multifunktionsure.

Lad dig forføre af vores unikke urverden, hvor hvert ur fortæller sin egen historie om tidløs skønhed og kvalitet.


Velkommen til Festina - hvor elegance og præcision mødes i en uovertruffen symbiose.

“Festina always fits with Gerard Butler”

Gerard Butler, den førende skuespiller i episke film som 300, Law Abiding Citizen, Gamer og Olympus Has Fallen, personificerer Festinas værdier som ingen andre. Derfor har han været den officielle brandambassadør siden 2016.

Elegance, styrke, distinktion og karisma er kvaliteterne hos en af Hollywoods mest beundrede skuespillere. Forestil dig disse imponerende egenskaber inkorporeret i det unikke design og præcisionen af hvert


Festina ure – mesterværker båret af stjernen selv. Gør dig klar til at opleve tidens kunst på en helt ny og glamourøs måde.

MIIEGO A/S blev grundlagt i 2010, og er et dansk premium audio-brand specialiseret i trådløse lydprodukter.


Vi designer robuste og funktionelle produkter som kan tåle at blive brugt. Vi forsøger altid at finde den perfekte balance mellem højkvalitetslyd og et optimalt funktionelt produktdesign. Vores brede produktsortiment dækker både trådløse høretelefoner og højttalere, og lige fra mindre promotion-artikler med logo til eksklusive julegaver.


MIIEGO distribueres via udvalgte retailers med fokus på en aktiv livsstil. Gennem årene har vi vundet forbrugertests og produktpriser både nationalt og internationalt. MIIEGO har bl.a. vundet Red Dot, ISPO og WOMEN'S RUNNING Awards. Ligesom vi samarbejder med forskellige anerkendte sportspersonligheder i Europa via vores SoMe-kanaler.


God lyd/musik motiverer, vækker følelser og spreder glæde. Det bestræber vi os på at følge - lige fra produktudvikling til eftersalgsservice. For i sidste ende lever vi af at skabe gode oplevelser og positiv

HUGO BOSS er en global leder på markedet for førsteklasse.

Med omkring 14.700 medarbejdere over hele verden udvikler og sælger den tyske koncern mode og tilbehør af høj kvalitet til kvinder og mænd under mærkerne BOSS og HUGO. Dens produkter spænder fra klassisk moderne tøj, elegant aftenmode og afslappet tøj til sko, lædertilbehør og licenserede produkter, herunder dufte, briller, ure, børnemode, boligtekstiler og skriveinstrumenter.

 

Repositioneringen af mærkerne ledsages af adskillige begivenheder og kampagner. Virksomheden sponsorerer også førsteklasses sportsgrene som golf, sejlsport, motorsport og fodbold for at formidle brandværdier som succes, præcision, innovation og bæredygtighed. Sponsorering af kulturelle begivenheder er et yderligere nøgleområde i koncernens brandkommunikation, hvor koncernen søger at skabe fælles fodslag mellem kunst og mode med hensyn til design, æstetik og kreativitet. HUGO BOSS skriveinstrumentlinjen blev lanceret i 2015 og er hurtigt blevet en kraft, der skal regnes med på premium-skrivemarkedet. HUGO BOSS-serien nærmer sig dette segment med et modehussynspunkt og tilbyder perfekt udformede og effektive produkter, samtidig med at der fokuseres på innovative designs. Linjen tilbyder kuglepenne på forskellige kreative segmenter; fra klassiske items til kuglepenne, der er direkte inspireret af HUGO BOSS modelinjen. Et udvalg af værkerne finder også deres designmæssige rødder i arkitektoniske strukturer. Skrivelinjen fuldendes med et komplet udvalg af matchende skrivetilbehør, såsom notesbøger, mapper og penneposer samt elektroniske genstande såsom powerbanks. I dag er HUGO BOSS skriveinstrumenterne tilgængelige i over 100 lande på over 2000 salgssteder

Markberg er et dansk brand, der specialiserer sig i læder- og recycled tasker af høj kvalitet og produceret under bæredygtige forhold.


Brandet blev grundlagt i 2008 af kæresteparret Mette Astrup og Rune Klemmensen og i dag forhandles Markberg gennem ca 600 butikker og stormagasiner i det meste af Europa.


Brandet er særligt kendt for sin Skandinaviske æstetik mixet sammen med kvalitetsprodukter til en fair pris.


Alle læderprodukterne i sortimentet er produceret som zero waste på en BSCI-certificeret fabrik, og læderet er garvet på LWG-certificerede garverier. Recycled taskerne er af 100% genanvendt plastik – alt i GRS-certificeret materiale.