MESSYWEEKEND

MESSY WEEKEND

Vores filosofi

I stedet for endnu et eyewear-brand er MessyWeekend Copenhagen noget andet. Vi er en livsstil, en bevægelse og et løfte. Vores filosofi er, at mode er et udtryk for individualitet, og at god kvalitet ikke nødvendigvis koster en formue eller påvirker evnen til at give tilbage. Dette er MessyWeekend Copenhagen. Dette er vores rejse.

 

Ukompromitteret Kvalitet

Kvalitet er kernen i det, vi gør. Vores briller handler ikke kun om at se godt ud; de handler også om at føle sig godt tilpas. Vores produkter er håndlavede af kvalitetsmaterialer og gennemgår strenge kvalitetskontroller. Vi står bag kvaliteten ved at tilbyde livstidsgaranti på vores acetatstel. 

 

Oprydning af havplast for hvert produkt vi sælger
Men vores commitment stopper ikke ved tilgængelighed og stil. Vi brænder for at beskytte vores planet, især vores have, der i stigende grad trues af plastforurening. Derfor har vi i MessyWeekend Copenhagen allokeret en andel af vores omsætning til at støtte initiativer, der sikrer oprydning af plast i havene. Med hvert køb bliver du en del af dette projekt. Sammen gør vi en reel forskel ved at hjælpe imod at bevare vores have for kommende generationer.