AYA og IDA

AYA&IDA


Historien

AYA&IDA er skabt, fordi vi vil bidrage til at lette jorden fra den overdrevne mængde plastaffald og forbrug, som vi alle er blevet vant til. Vi mener en ansvarlig tilgang til livet gavner os alle og særligt fremtidige generationer. Jorden og ressourcerne kræver, at vi alle vurderer vores forbrug. At vi vælger færre, gode produkter.

 

Vores mission er at tilbyde produkter, der kan inspirere folk til at leve sundere og undgå unødigt brug af engangsprodukter.

 

Vores produkter kombinerer design, æstetik og særligt funktionalitet - der alle er med til at gøre det let for vores kunder at bruge dem i hverdagen. Hver dag.

 

AYA&IDA er en danskejet familievirksomhed etableret i 2018. AYA & IDA er navnene på vores to døtre. Hele tankegangen bag AYA&IDA er netop at tænke på vores næste, mens vi gør en forskel for de mennesker, der ikke har samme muligheder, som vi har i Danmark.

Vores produkter

AYA&IDA designer, udvikler og producerer produkter, der kan erstatte de mange plastik- og engangsprodukter, der findes på markedet. Kollektionen indeholder drikkeflasker, Food’ie til dine rester, to-go-kopper, madkasser og diverse tilbehør.

 Det handler ikke kun om at forlænge livscyklussen for produkterne i dit hjem eller reducere affald. Det er vores filosofi, at et produkts livscyklus skal være cirkulær snarere end lineær. Produkter fremstillet af naturlige materialer kan have lange, funktionelle liv for derefter at blive genbrugt og få nyt liv. 

Som forbrugere og skabere tror vi virkelig, at selv de mindste forandringer kan have stor indflydelse - selvom det for eksempel “bare” handler om at vælge en drikkeflaske.

 

AYA&IDA Foundation

1 ud af 10 mennesker i verden mangler adgang til rent vand. AYA&IDA Foundation donerer 100 liter rent vand til nogle af verdens mest udsatte børn for hver gang vi sælger et AYA&IDA-produkt.

 

Unicef regner med, at 1000 børn dør hver dag på grund af mangel på rent vand. Vi mener, at alle børn har ret til at være sunde, raske og trygge, og netop dét kæmper UNICEF for. AYA&IDA er stolt af at være UNICEF Partner og en del af det vigtige arbejde omkring at bringe rent vand, sanitet og hygiejne til børn i nød.