BORNHOLMSPIRITS

Bornholm Spirits

Sdr Hammer 156,

3730 Nexø, Bornholm

DanmarkSælger du firmagaver, kundegaver eller personalegaver?

 

Hos Bornholm Spirits, har du en unik mulighed for at skabe din helt egen private label spiritus.

 

Vores privat label sortiment tilbyder alt fra vodka, gin og rom til økologisk snaps og akvavit. I samarbejde med os, har du mulighed for at skabe et personligt udtryk på flasker, gaveæske og label.

 

Hos Bornholm Spirits brænder vi for at skabe unikke og velsmagende produkter såsom snaps, vodka og andre former for spiritus.

 

Vi stræber efter at gentænke begrebet snaps, samtidig med at de stolte traditioner holdes i hævd. Vi hylder mangfoldigheden i de skønne nordiske ingredienser gennem kvalitetsspiritus, som er en fryd for øjet såvel som for ganen. Vi tager udgangspunkt i det positive og elsker at stimulere og inspirere andre mennesker.

 

Hos Bornholm Spirits præsenterer vi en perlerække af økologiske og premium produkter – med ønsket om at udbrede kendskabet til den fineste bornholmske spiritus af bedste kvalitet.

 

Snaps og andre spirituosa produceres med kærlighed, nysgerrighed og dedikation på baggrund af gode råvarer og superblødt, krystalklart bornholmsk vand, som har lagret på mineralholdig klippegrund i milliarder af år, hvilket er med til at give spiritussen en endnu mere afbalanceret smag.