SUNWILL

SUNWILL

Sunwill Business, Norgesvej 12, 6100 Haderslev, Danmark


Førende leverandør af firmatøj.

Udformningen af vores kollektion tager udgangspunkt i vores danske rødder og vores designarv, mens vores viden og ekspertise sikrer, at vi producerer behageligt, elegant

og funktionel påklædning med perfekt pasform til erhvervslivet.

Vi tilbyder et udvalg af uniformer og skræddersyede arbejdstøjsløs­ninger, der egner sig til specifikke anvendelsesformål.

 

Vores store erfaring med forskellige brancher – som betroet partner for virksomheder inden for hotel- og restau­rationsbranchen, administration og transport – er jeres garanti for, at vi leverer det mest komfortable arbejdstøj med den rigtige pasform, fremstillet af det rigtige stof, med de rigtige detaljer og i den rigtige stil til jeres behov.

 

Vi sætter en ære i at opfylde jeres behov, og vi forstår vigtigheden af effektiv levering. Derfor producerer vi det meste af vores kollektion på vores fabrikker i Europa, hvilket sikrer en velsmurt og rettidig proces fra ordreafgivelse til modtagelse af uniformer, der er klar til brug.

Derudover kan vi tilbyde optimale leveringstider for alle efterfølgende ordrer og dermed imødekomme jeres voksende behov i takt med, at I vækster.

Det ville være os en fornøjelse at arbejde sammen med jer.