RETAP

RETAP ApS

Præstegaardsvej 9, 6534 Agerskov, Denmark


Retaps mission er at mindske forbruget af engangsplastikflasker. Produkterne er fremstillet ud fra en overbevisning om, at den mest bæredygtige måde at drikke vand på er at genopfylde genanvendelige vandflasker med postevand. Når vi undgår engangsplast, beskytter vi miljø og mennesker mod kemikalier og mikroplast.

En uafhængig undersøgelse foretaget af Carbon Footprint Ltd viser, at man kan spare 17,9 kg CO2e hvert år ved at bruge en Retap flaske i stedet for en standard 0,5 liter PET plastikflaske. Allerede ved den niende genopfyldning af Retap flasken, opnår man en lavere miljøpåvirkningen end ved brug af en enkelt vandflaske af engangsplastik.

Retaps 05 vandflaske er en nem og bæredygtig hjælp i hverdagen. Den hjælper med at holde væskebalancen samtidig med, at man reducerer forbruget af engangsplast. Retaps produkter er designet til at blive fyldt med postevand igen og igen. Det gør det lidt nemmere at tage et bæredygtigt valg i hverdagen.

Retap flaskerne er fremstillet af borosilikatglas. Det er et varmeresistent og let materiale, som overholder de højeste hygiejnestandarder. Borosilikatglas er et rent materiale uden bly og kadmium.

Retaps produkter produceres på en ansvarlig måde: Glasflaskerne er lavet af 30% genanvendt glas, og for at opnå en stærkere holdbarhed er glas-artiklerne lavet af ét stykke glas. Standardlågene er fremstillet af TPE og indeholder ikke PVC, BPA eller ftalater.

TPE-lågene fås i 23 forskellige farver. Flaskerne kan også leveres med eksklusive trælåg i valnød og eg. Både flaske og TPE-låg tåler opvaskemaskine. Retaps produkter produceres i Europa. Der er livstidsgaranti på Retaps glasflaske.

 

Firmaet bag:

Retap er en dansk virksomhed, som blev grundlagt i 2009 af tre entusiastiske iværksættere, som oprindeligt blev påvirket af at læse om ophobning af plast i havene omkring os.

På FN´s klimamøde i 2009 i København (COP 15) blev de opmærksomme på den negative indvirkning af plastikflasker på vores miljø. De følte, at der måtte gøres noget og besluttede, at designe en genbrugelig flaske i glas - specielt til vand fra vandhanen. Et år og mange designs senere blev Retap flasken lanceret.

Retap har igennem årene vundet mange designpriser for sit smukke produkt-design, bl.a. den anerkendte Red Dot Design Award og senest iF Design Award for et ganske unikt non-packaging projekt, hvor flasken bliver sin egen emballage, og man undgår brug af engangsemballage.

I dag sælges Retaps bæredygtige produkter i mere end 60 lande fordelt over det meste af verden.