LENTZ

Lentz Copenhagen

Rugvænget 46, 2630 Taastrup, Danmark


LENTZ COPENHAGEN er en ambitiøs dansk konfekture producent.

Vi er kompromisløse I vores udvikling af elegante smage og vi tilstræber at levere ultimative kvalitetsprodukter indenfor Karameller, fyldte chokolader (Praliner) og Dragée produkter.

Alt er dansk produceret og pakket på vores fabrik udenfor København.


Bag håndværket hos Lentz Copenhagen står Chocolatier Michael Lentz, som i mere end 30 år har fokuseret på at udvikle kvalitetsprodukter indenfor ”High Quality Confectionery”.

 

Vi er stolte af alle vore produkter, men skal vi fremhæve en enkel kategori, så er vore karameller helt i særklasse.

I vores søgen efter at være unikke, har vi søgt tilbage til den ægte, bløde karamel. Vi har genskabt den delikate smag og oprindelige silkebløde konsistens, som kun kommer ved at bruge ren fløde og smør. Alle vores karameller er håndlavede, og naturligvis uden tilsat farve, aroma eller andre unaturlige ingredienser. Vores evige kærlighed til karameller kan både smages og mærkes. De er bløde, søde og vidunderligt cremede, så de smelter delikat på tungen.


Vore fyldte chokolader bliver nænsomt produceret af de allerbedste råvarer udvalgt af vores Chocolatier, som hårdnakket nægter at gå på kompromis med kvaliteten. Den er vores varemærke og det kan smages!


Vore Dragée produkter er ligeledes smagfulde og lavet med nænsom hånd af råvarer som konsekvent er udvalgt blandt de allerbedste.


De seneste 2 år er der kommet et nyt idealistisk team bag LENTZ COPENHAGEN. Vi har nu sat en kurs, hvor vi med en fælles stræben efter at udvikle et stærkt dansk konfekturebrand målrettet fokuserer på produkter af høj kvalitet men samtidig også har respekt for det fornuftige prisniveau.

Vi håber, at I har lyst til at være med på rejsen – rigtig hjertelig velkommen.

LENTZ COPENHAGEN