ABC-MIX

abcMIX Danmark


Finderupvej 118 - 8800 Viborg - Danmark

Gør det lysende klart!

 

abcMIX er en innovativ nyhed, der kombinerer høj fleksibilitet og maksimal synlighed – selv i kraftigt oplyste lokaler!

 

Ideelt til supermarkeder, retailbrancen, messer, showrooms, konferencer, wayfinding og alle andre steder hvor der er behov for at sætte permanente eller skiftende budskaber i fokus.

 

De LED-oplyste bogstaver, tal og tegn sættes nemt og hurtigt sammen til ord eller sætninger og med abcMIX er det kun fantasien og fleksibiliteten, der sætter grænsen.

 

Alle bogstaver i det danske alfabet kan leveres , og der er ligeledes mulighed for specialtegn og visse figurer.

 

Nemt at opsætte

Det smarte magnet- eller skinnesystem gør det nemt for alle at gøre budskaber synlige. abcMIX kræver blot et almindeligt strømudtag, som nemt samles med strømforbinderen til det ønskede ord eller loftsskinne.

 

Bogstaverne hæfter selv sammen ved hjælp af magnet eller loftsskinnen, der også leder strømmen videre, så der øjeblikkeligt er lys i alle forbundne bogstaver.

 

Dobbeltsidet udhængsskærm

Vi kan også tilbyde den helt unikke udhængsskærm med dobbeltsidet LED skærm. Det er bevist, at film og animationer skaber 6-8 gange mere opmærksomhed end et traditionelt galgeskilt.

 

Mange strøgbutikker har kun facadeskilte på fronten, eller måske endda et traditionelt galgeskilt. Med en abcMIX LED skærm, er det muligt at skabe opmærksomhed om butikken, selv langt fra.

 

Vi glæder os til at præsentere alle produkterne for dig på messen! Mød os på Stand 5903