DANSK

BESØG DANMARKS PROMOTION MESSE 2022

DEN STØRSTE I SKANDINAVIEN

MYVENDO FAIR #6 2022 er fagmessen for professionelle i promotionbranchen i hele Skandinavien.

VI SES I ODENSE CONGRESS CENTER 9. & 10. marts 2022.

Den 9. og 10. marts 2022 slår vi dørene op for den største og mest inspirerende promotion messe i Skandinavien. 
Planlægningen af Myvendo Fair #6 i Odense Congress Center´s største messehal, er i fuld gang, og mere end 40% af standene er allerede booket.


Vi arbejder hele tiden på at udvikle MYVENDOFAIR så det er den mest spændende fagmesse for firmagaver, reklamegaver, firmatøj, branding og alt hvad der handler om promotion og marketing.

Vi inviterer alle Skandinaviske forhandlere fra reklame- / firmagave branchen, og du kan møde udstillere der leverer alt indenfor promotion, marketing, tekstiler, tryk og broderi og skiltning.

 

HVEM BESØGER MYVENDO FAIR:
MYVENDOFAIR – Profil Messen i Odense er 100% koncentreret omkring firmagaver, firmatøj og promotion, så modsat de andre brugskunst/gavemesser i Danmark, er der ingen ”støj” men kun målrettede besøgende, som alle er forhandlere af promotion artikler, reklamegaver og firmatøj.


HVEM UDSTILLER PÅ MYVENDO FAIR:
Producenter, grossister og agenter der leverer produkter der kan brande en virksomhed, og som leverer gennem forhandlere.

Med et stort antal tilmeldte udstillere til Myvendo Fair d. 9. & 10. marts, ser vi frem til at byde velkommen den største promotion messe i Skandinavien.